Álomszép DIY esküvői dekorációk 2. Lufikból

A léggömböktől vidámabb lesz az esküvői dekoráció. Az első részben a lufikról nagy mennyiségben tettünk említést, mivel csak ekkor mutatnak szépen. A sokoldalú lufi sok esetben helyettesítheti is a virág dekorációk egy részét, ha ízlésesen van prezentálva. Mutatunk pár DIY szempontból is egyszerű ötletet esküvői dekorációként.

Asztali lufi díszlet

Az első részben virágokból készült asztalközép díszeket mutattunk, most pedig megismerheted, hogy ezeket lufikkal hogyan lehet helyettesíteni. Héliumos lufikra van szükség. Vagy egy igazán nagyra felfújható darab kell, vagy több kicsi, hogy meglegyen a „súlya” - mármint a térben. :-)

Az asztalról a mennyezet felé törekvő léggömbnek szép egyenes szára van, így elegánsan mutat. Ha tüllel díszíted kívülről, és konfettivel belülről, akkor még egyedibb hangulatúvá varázsolhatod a dekorációt e pofonegyszerű és látványos módszerrel.

Lufikompozíció zöldekkel

Zöld növényekkel – mű is lehet – kombinálva még érdekesebben mutatnak a léggömbök. Habár fotóinkon művészi lufikompozíciókat láthatsz, nem feltétlenül kell több tíz, vagy száz lufit összekötni, hogy kombinálhasd őket a zöld növényi dekorációval. Már 3-4 lufi közé fogva is szépen mutatnak e természetes díszítések.

Mini léghajók úsznak a vacsora asztal fölött

Ha sikerül beszerezned, a páratlanul emlékezetes és roppant bájos léghajós dekorációval elbűvölheted az egész násznépet, bármiféle kézügyesség nélkül! :-) Szabálytalan magasságokban lebegjenek az asztal fölött, hogy a spontán széljárást idézzék.

Ha nem sikerül ugyanilyeneket szerezned, na, akkor lép be a képbe kreatív munka. Tüllel kösd csokorba a lufit, és köss alá kosárkát. Mindenki bámulni a fogja az ötletességet! ;-)

Esküvői aktualitástól függetlenül: Neked melyik a kedvenc lufi dekorációs ötleted ezek közül?

Éljen az ifjú pár!