Az árnyékolás művészei

Hogyan lehet az árnyékolást művészi szintre fejleszteni? Úgy, hogy a tervező tovább gondolja a hétköznapi ember árnyékoló igényeit. Összegyűjti, lefordítja, és megválaszolja azokat. A profi gyártó interakciót kezdeményez a felhasználókkal, hogy rájöjjön, hogyan segíthetné mindennapi életüket otthonuk különböző területein.

A sötét, költséges ablakfülkék kora lejárt

A Velux a tetőtéri nyílászárók specialistája. Ezt a termékválasztást is egy ki nem mondott, de egyre szorítóbb igény indokolta: a sötét és költséges kialakítású ablakfülkék kora a Veluxnak köszönhetően 1941-ben végre lejárt.

Tetőtéri ablak helyett árnyékolási megoldások

Nem tudsz olyat kérni, amire a Velux már ne gondolt volna. Ha a Velux shopba megérkezel, nem tévedsz el az ezernyi termék között. Bárhová kattintasz, a shop funkciói eligazítanak, hogy el ne tévedj a Velux árnyékolók rengetegében, és pár kattintással megtaláld, amire szükséged van.

• A tetőtéri ablakok kilincsei nagyon magasan is elhelyezkedhetnek, és erre a Velux már az első pillanattól kifejlesztette a mechanikus távnyitó rudakat és adaptereket. Ma már akár egyszerre 200 Velux nyílászárót is programozhatsz elektronikusan az érintőkijelzőn. Megadhatod, hogy mikor, mennyire nyíljanak ki az ablakok, és hogyan viselkedjenek a rájuk szerelt árnyékolók.

• A Velux tapasztalata szerint gyakran a tetőtérben találhatók a gyerekszobák. A textil tervező munkatársak örömteli feladatuknak tekintették a 2014-es év új kihívását: mesebeli rolók tervezését a családok tetőtéri gyerekszobáiba. A 100%-os fényzárást biztosító ökotextil gyerekrolókat a legkedveltebb figurák díszítik, úgy mint: Mickey egér, Bambi, Repcsik, Micimackó és barátai, Hercegnők, Star Wars … az összesen 12-féle Disney mese rolót a webshopban nézd meg: https://www.veluxshop.hu/termekek/velux-arnyekolok/dinsey-and-velux-alom-kollekcio A frissen festett falak sem lesznek unalmas ezután, hiszen a rolók poszterként is funkcionálnak. A figurák elrendezése ugyanis pontosan az ablakok méretéhez igazodik.

A shopban a 18 Velux ablaktípus minden létező méretéhez 16-féle árnyékolót találhatsz az elegáns fényzáró rolótól kezdve az otthonos római rolón át az enegiahatékony alumínium bevonatos harmonika rolóig.