Daniella – a fény egy elektromos világban

A LED technológia, az automatizálás, a megújuló energiaforrások feltárása és munkába fogása megváltoztatta a világot. A több mint 20 éves debreceni Daniella villamossági kereskedőház felvette a világ egyre gyorsuló ritmusát, és élen jár iparága fejlődésében a vevők tisztességes kiszolgálásának vezérfonala mentén.

Daniella – saját márka

„Büszkék vagyunk saját márkás termékeinkre, melyeket a lehető legjobb ár-érték arányban fejlesztettünk ki vásárlóink megelégedettségére.” ­ vallja a cégvezető, aki kifejezetten nagy gondot fordít a Daniella termékek folyamatos ellenőrzésére és színvonalának javítására.

Az energiatakarékos és LED fényforrások, UV fénycsövek, infra izzók mellett hagyományos fényforrások is találhatók a Daniella termékcsaládban, melyek nemcsak jó minőségükkel és kedvező árukkal, hanem környezettudatos tervezésükkel is előkelő helyet foglalnak el a világítástechnikai termékek versenyében.

Professzionális lámpatestek is készülnek a Daniella márkanév alatt, így teljes a kép a LED panelekkel és reflektorokkal, búrákkal, foglalatokkal, sőt installációs elemekkel, villamos szekrényekkel együtt.

Még sorolhatnánk a Daniella termékcsalád tagjait a mozgásérzékelők, ventilátorok, CO érzékelők, szobatermosztátok, biztosítók hosszú-­hosszú sorával, hiszen a villanyszerelési segédanyagokkal és szerszámokkal kiegészítve a termékcsalád minden részletre kiterjedő megoldást nyújt az építőipar villamossági területén.

A Daniella Kft. hazánkban az egyik legnagyobb piacvezető villamossági értékesítő hálózat, termékei több mint 20 ponton megvásárolhatók. A hazai értékesítésen túl rengeteg külföldi megrendelésnek is eleget tesz, Romániában már például saját leányvállalatán keresztül szolgálja ki a helyi igényeket az automatizálás, energiaelosztás, installáció ­technika, kábelvezeték, megújuló energia, világítástechnikai termékekkel.

Daniella filozófia

„Működésünk fókuszában a Vevőink állnak. Szakértelmünkkel, tisztességes üzleti magatartásunkkal, kiszámíthatóságunkkal járulunk hozzá megelégedettségükhöz, sikereikhez.”

A Daniella Kft. termékeit a Designlakás Portál is bátran ajánlja, http://www.designlakas.hu/search/termek/daniella ide kattintva megnézheted, és meg is vásárolhatod őket.