Designlakás az Ingatlanbörzén

Nagyszabású ingatlankiállítást és vásárt rendez a Cívishír portál a Debrecen Plaza-ban 2016. szeptember 23-24-én.
A program idén az eddigieknél is színesebb lesz, hiszen a lakáspiac virágkorának hajnalát éljük. 

Ma több a lehetőség ingatlanok terén, mint az utóbbi évtizedekben bármikor.
A látogatók kérdéseire, igényeire a lehető legalaposabban készültek fel a szervezők, lássuk a standokat, a téma kínálatot:

CSOK kérdezz-felelek

A Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel kapcsolatban rengeteg kérdésre számítanak a szervezők, főleg, mióta szeptember 6-tól könnyítettek a feltételeken, és új jogszabályok léptek életbe. A Cívishír szakértőt kért fel a nagyközönség kérdéseinek megválaszolására, szóval, ha érintett vagy, mindenképp gyere el, és járd körül a témát, kérdezz, ők felelnek.

Ingatlan, albérlet, hitel közvetítés a fókuszban

A lakásvásáron ott lesz minden jelentős közvetítő, ingatlan eladás, bérbeadás, finanszírozás témában.
Akár ott helyben megtalálhatod álmaid lakását, családi házát, a legtesthezállóbb finanszírozási lehetőséget, a legjobb ár-érték arányú albérletet.

Újdonságok minden szinten

Az ingatlanfejlesztés minden területén megismerheted a szakmai újdonságokat. Az építészet, a lakberendezés, sőt a finanszírozás területén is: megismerkedhetsz a lakáslízinggel is.

Az intelligens otthonok folyamatosan fejlődő technológiája is bemutatkozik, s amit nem mertél, vagy nem tudtál hol megnézni, megkérdezni, az Ingatlanbörzén nem marad többé titok számodra.

A házépítés, lakásvásárlás területén megismerheted a legmegbízhatóbb tervező, kivitelező irodákat, és személyes kapcsolatba kerülhetsz a terveidnek megfelelő cégek kollégáival.

Designlakás az Ingatlanbörzén

Mivel mi vezetjük a Cívishír és több hasonló megyei hírportál főoldali lakberendezési-építési rovatát, a mi standunk is kint lesz az Ingatlanbörzén.
Nagy várakozással várjuk az érdeklődőket, tehát Téged is, ha lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseid vannak. Vázold fel nekünk az elképzelésed, és segítünk a tervezésben, megvalósításban.
Ha szükséges, szakembereket is ajánlunk. Ha tervező, kivitelező vagy, mindenképp látogass el standunkhoz, és regisztráld magad Cégtárunkban, hogy Olvasóinknak Téged is ajánlhassunk!

Találkozunk az Ingatlanbörzén!