DIY álomszép esküvői világítás ötletek

Ki ne szeretné mesébe illő keretek között ünnepelni az esküvőjét? Megnyugtatunk, nem szükséges vagyonokat költeni, inkább jó ötletekre van szükség! Fogadjátok szeretettel inspirációs csokrunkat, amelyben számos példát mutatunk arra, hogyan varázsolhatjátok fényekkel telivé esküvőtök helyszínét!

Lámpások főszerepben

Dekorációnak sem utolsó, így egyből két legyet üthettek egy csapásra, ha lámpásokat használtok. Csodás asztaldísz válhat belőlük, ha köré virágokat rendeztek, vagy ha belsejébe filigrán izzósort tesztek. Amennyiben a szertartást a kertben ünneplitek, a bevethetők a széksorok mellé is, függesztve pedig csillár helyett. Belsejébe kerüljön LED gyertya, vagy legalább 6-8 óra égési idejű tömbgyertya. Egy elérhetőbb változat a lámpások helyett a befőttesüvegek feldíszítésével készült fénydekoráció.

Fények és virágok násza

Sima, vagy talpas poharakból is készülhet mutatós dekoráció. Talpas poharat állítsátok fejjel lefelé, alá tegyetek egy virágot, a pohár talpa pedig helyezzetek mécsest. Különböző méretű poharakat díszíthettek csillámokkal, a nagyobbakból váza, kisebbekből hozzá illő mécsestartó készülhet. A poharakat kívülről is díszíthetitek apró virágokkal pl. levendula, amelyet szalaggal, madzaggal rögzítsetek. Papír lámpásba állítsatok LED gyertyát és a tetejére helyezzetek körbe virágokat.

Sokszorozd meg a fényt!

Elegáns és fényűző díszt kaptok, ha az üveg mécses tartókba, vagy köréjük gyöngyöket, dekor kristályokat szórtok. A fényfüzérek is nagyon jó szolgálatot tesznek, a fák köré tekerve, vagy a vendégek feje fölé kifeszítve, álomszerűvé teszik az esküvői helyszínt.