Ékszertartók – a hálószoba ékkövei 1.

A hálószobában kevés dekorációt szokás alkalmazni, hiszen ez a hely nem a látványról, hanem inkább az érzésről szól: a kényelemről, a harmóniáról, az ergonómiáról, a kellemes pihenésről. Ha mégis szeretnéd feldobni ezt a teret egy különleges kis csecsebecsével, aminek haszna is van, akkor válassz egy csinos ékszertartót a toalett asztalkára. Bemutatunk most pár kis ínyencséget a Designlakás webáruházából, amit egyedi jellegénél fogva ajándékképpen is ajánlunk.

Állatos ékszertartó tányérka - "http://www.designlakas.hu/termek/allatos-ekszertarto-arany-ezust"

Szokatlanul csinos kis variációk: kerámia tányérkán arany- vagy ezüstszínű cicák, kutyusok, egérkék őrzik az ékszereidet, melyeket gyorsan le tudsz kapkodni róluk, ha éppen sietsz. Az ezüst hűvös eleganciája, vagy az arany bársonyos fénye áll hozzád közelebb? Melyik állatkát kedveled a legjobban? Barátnődnek is kedves ajándék, melyet csak tőled kaphat, hiszen webáruházunk válogatott különlegességei között található meg. Az "http://www.designlakas.hu/termek/allatos-ekszertarto-arany-ezust" állatos ékszertartó mérete 15x13 cm.

Ékszertartó bábu - "http://www.designlakas.hu/termek/ekszertarto-baba"

Az angliában és USA-ban hagyományosan kedvelt vintage egyre divatosabb hazánkban is. Te is szereted ezt az időtálló stílust? A vintage az 1900-as évek első fele óta folyamatosan frissen tartja magát. A szó eredeti jelentése szüret, betakarítás, de a stílus képviselteti magát a divat, a lakberendezés terén is. Ha szereted a kicsit koptatott klasszikus vintage bútordarabokat, akkor szinte kiált hozzád ez az "http://www.designlakas.hu/termek/ekszertarto-baba" asztali ékszertartó baba, melyen nagy méretének (40 cm magas) és 8 kis fogasának köszönhetően az összes nyakláncod, karkötőd, gyűrűd kényelmesen, gabalyodás nélkül elfér. Válassz egyet a párizsi, szürke, vagy drapp mintás dekoratív kellékek közül!

Gyönyörű Copenhagen ékszerdoboz - "http://www.designlakas.hu/termek/copenhagen-ekszerdoboz"

Elegáns ékszertartó doboz férfiaknak is. Üzletembereknek utazáshoz páratlan választás ez a nemes vonalvezetésű, biztonságosan zárható, hordozófüllel ellátott praktikus darab. Órák, karláncok, gyűrűk számára is kidolgozott zsebek, fiókok teszik kényelmessé és áttekinthetővé a tartalmát, még egy kisebb presenter számára is találhatunk helyet benne. A"http://www.designlakas.hu/termek/copenhagen-ekszerdoboz" Copenhagen ékszerdoboz fekete fényes textil borítása és a puritán vonalvezetése ízléses tervezői munka eredménye. Mérete is tökéletes: 24×16×15.5 cm.

Ajándékozd meg magadat, vagy üzletfeleidet, barátaidat a Designlakás webshopjába beválogatott különleges ékszerdobozokkal, és szerezz velük maradandó örömet!

Szakemberek a témában