Elképesztő otthoni kütyük

Nem volt pofonegyszerű már eddig is, hogy egy tubusból egy mozdulattal a fogkefére nyomtad a fogkrémet? Ezek után semmi kétség: a „probléma” megoldást a végtelenségig lehet fokozni... A lakberendezés világában történő barangolásunk során ráakadtunk néhány elképesztő otthoni kütyüre, amik olyan vadak, hogy rögtön arra gondoltunk, ezt nektek is látnotok kell!

Fali fogkrém adagoló

A fotók láttán először azt hittük, fogkefe öblítő berendezésre akadtunk, de tévedtünk. Falra szerelhető fogkrém adagolóról van szó, mégpedig egy hozzá való 5 rekeszes fali fogkefe tartóval. Hogyan működik? Gyakorlatilag úgy, mint egy falra szerelhető folyékony szappantartó. A csempére öntapadós ragasztószalaggal kell rögzíteni. Nem elemmel működik, mechanikusan adagolja a fogkrémet, aminek a tubusát kell a tartályba csavarni. A mélyedésben található billenős pumpát a fogkefével nyomod meg, és ekkor egy adag paszta érkezik pont a fogkefédre. Közelről úgy néz ki, mint az olasz fagyigép. A mellé kapható 5 személyes fogkefe tartó pedig kísértetiesen emlékeztet minket a felnyitható fali WC-papír tartóra. Micsoda pihent ötlet! De talán mégis érdemes beszerezni egyet, főleg kisgyermekek számára, mivel elég valószínű, hogy így szívesebben, gyorsabban, sőt önállóan is menne a fogmosás.

Mozgásérzékelős WC világítás

Ha nem a saját szemünkkel láttuk volna, el sem hinnénk, hogy van olyan, aki a WC belsejét akarja kivilágítani... A bármely WC-vel kompatibilis kis LED lámpát csak ráakasztod a peremre, és éjjel, félkómás állapotban sem téveszted el, merre is hív a természet. Amint a fürdőszobába lépsz, a mozgásérzékelő máris felkapcsolja a hangulatvilágítást, és még az álmot sem veri ki a szemedből. A WC LED világítás RGB színekben kapható (...az ABC-ben :-) így teljes a rövidítések hada.)

Konyhai mini fóliázó

Ha még nem találták fel a visszazárható müzlis zacskót, vagy csokis papírt, nem akadály. A kis kézi fóliahegesztő masinát minden műanyag csomagolás esetén használhatod. Leginkább a tűzőgéphez hasonlít, csak nem kapcsokat, hanem meleget ont. A hegesztendő zacskó előkészítése után a mini fóliázót 5 másodpercig szorítsd össze, ezután felforrósodva húzd végig a csomagolás száján, mire az összeolvad. Pár próba után már érezni fogod a megfelelő nyomóerőt és sebességet. Többé nincs összetapadt müzligolyó, puffasztott rizs, sem kiguruló gumicukor... Hogy tudtunk eddig élni nélküle?

Reméljük, jól szórakoztál, de valld be, legalább egyet Te is szívesen látnál közülük a háztartásodban! :-)