Havaziiiiiiiik!

A gyerekek öröme ma este határtalan! December 14-e van, és idén először havaziiiiiik! Ennek örömére még vili, hogy gyorsan készítettünk egy hóember dekorációs összeállítást! Ezekhez nem szükséges hó a szobában :-)

Hóemberré változik a fehér ajtó

Az első szoba-hóemberes ötletünk a legegyszerűbb, és talán a leggyorsabb: az ajtó lesz a hóember teste, amit fekete korongokkal és piros sállal díszítve instant hóembert kapunk. Az oviban gyerekek odavannak érte. Próbáljátok ki ma este otthon is az első hó alkalmából.

Puha, hóemberes plüssfigurák

Ez a kategória nem maradhatott ki, hiszen ma már mindenből megtalálhatod a plüssfigura változatot, még a legádázabb robotszörnyből is. De éppen ezért válasszuk ma este a kedves, pocakos hóembert, bársonyos plüssből.

Hóember palackok

Fehérre festett üvegpalackok, fekete papírkorongok és pár deciméter piros plüsscsík hiányzik hozzájuk. Egy régi sálat is szétvághatsz hóember nyakkendővé, amit nem sajnálsz. Ez a kreatív csináld magad hóember találó újévi ajándék is lehet. Már csak 16 nap, és aktuális lesz.

Deszka hóemberek

Gondoltad volna, hogy kerítéslécekből is lehet hóembert készíteni? A minta ugyanaz, de sapka helyett egy nagyobb zoknit javaslunk a tetejére. Sál gyanánt bármilyen kendő megteszi, a fekete papírkorongokkal pedig arcot, testrészeket készíthetünk a fehérre festett deszka hóember számára.

Let it snow postaláda

Azt nem tudjuk megmondani, hogy hogy lehet házilag ilyen hóemberes postaládát fabrikálni, de nem tudtuk ma este kihagyni ezt a cukiságot! Ha egyet mosolyogtál rajta, akkor már megérte a fotó.

Töltött zokni hóember

Emlékszel még a rizzsel töltött fehér zoknira? Egy régi sálat varrtunk meg sapkának, sálnak. A zokni tetejét elkötöttük, és oda került a sapka. A gombokat rávarrtuk a pocakra, a szemek és az orr helyére. Így volt fél óra alatt hóember babánk...

Éljen az első hó!