A népszerű san diego-i designer hölgy megmutatta saját otthonát

A san diego-i Robeson Design youtube csatornájának jelenleg (2018. májusában) 688 000 feliratkozója van. Rebecca Robeson, a híres belsőépítész designer youtube csatornáján közzétette gyönyörű otthona legpraktikusabb megoldásait. Ez a video pedig 2 és félmillió megtekintéssel büszkélkedhet. Nektek is látnotok kell, ezért most kommentáljuk Rebecca idegenvezetését saját házában.

1. Mrs Robeson rögtön az előszobával kezdi a bemutatót. A ház egy hatalmas bejárati ajtóval, viszont alacsony előszobai mennyezettel várja a betoppanókat. Rebecca krémszínű stukkóval és plafonnal oldotta ezt a kellemetlen érzést, így optikailag megmagasította a fejünk fölötti teret. Amint elmondta, szándékosan felfelé akarta vonzani a tekintet.

2. Beljebb lépve azonnal a lépcsőrendszerrel találkozunk. A régi változathoz képest Rebecca a ház díszeként gondolt lépcsőre. Sötét kávé színű, organikusan tekeredő, szabadon áramló kovácsoltvas korlátot álmodott meg hozzá. Ám ezzel nem zárta le a lépcső kérdést. A szabad mozgást kanyarodó alsó szakasszal valósította meg. Az ívnek köszönhetően azonnal a nappali felé fordulva érkezhetünk meg.

3. A régi fotókhoz képes nem is gondolnád, hogy Rebecca csak átfestette a konyhabútort. Méghozzá a házban uralkodó étcsokoládé színűre. A mennyezeti rejtett világítást kibontotta, amivel a kedvenc trükkjét, a magasítást oldotta meg. Így a spotok és a már ismerős krémszínű stukkózás is odafért. Az eredmény pompásan dekoratív.

4. Az étkező egyetlen falán lévő három ajtó már sok volt neki, de ebből kettő helyiségre nyílik. A jobb szélső háztartási fülke ajtaját igyekezett minél észrevehetetlenebbé tenni. Hogyan? Egy nyomózárral felszerelt sík bútorlapra cserélte a hagyományos darabot ajtófélfák nélkül. A fallal megegyező színű bútorlap alsó szélén pedig folytatódik a padlószegély. Az akadálytalan nyitást egyszerűen, a szélek 45 fokos, függőleges gérvágásával tette lehetővé.

5. Az étkező szemközti ablakos falát is gyönyörűen átalakította a designer. Rebecca szereti a szimmetriát, de a kandallónak csak az egyik oldalán található ablak. Fel sem tűnik, hogy a bal oldali függöny mögött ablak helyett egy szép tükör van. A fal teljes szélességében kihasználhatatlan teret hoz létre egy széles lépcsőfok. Jó designer létére a művésznő egyszerűen lefűrészelte a két tálalószekrény hátsó lábait, így tárolásra tudja használni a lépcső fölötti teret.

6. Kedvencünk a hálószobába épített gardrób rendszer. A hosszúkás szoba hátsó, rövidebb fala tökéletes lehetőséget biztosított a ruhák elrejtésére. A 100%-ban tükörrel borított frontokat mennyezeti spotok világítják meg. Olyan ez a gyönyörű gardrób, mint a kristály, ráadásul a teret is tágítja. Az óriási tükör felületek csak makulátlanul tisztán szépek.

Rebecca Robeson otthona bemutatását oktatási céllal tette. Praktikus megoldásaival közönségét biztatja a fentiek megvalósítására. Méghozzá abból az apropóból, hogy Design Sessions címmel online tanfolyamot tart havi 10 dollárért. Ezért a kb. 2800 forintért azt ígéri, hogy a tanultakkal jelenlegi otthonodat álmaid otthonává változtathatod.