Zabálnivaló gyerek fürdőszobák

Az őszi szünet a gyerekek ideje. Fogadd rájuk hangolódva szünidei összeállításunkat, melyet nagy örömmel készítettünk, és mire elkészültünk vele, mi magunk is még jobb kedvre derültünk a vidám színek és formák láttán!

Hogyan használd az élénk színeket?

Ne legyen csiricsáré, ami élénk. Ezt a színek tudatos megválasztásával, és mértékletes használatával érheted el. Ne túlozz, de ne is fogd vissza magad túlságosan. Válaszd ki, hogy mit szeretnél „gyerekesíteni” a fürdőben. A legkézenfekvőbb, ha a fal színesítésében gondolkozol.

Színes csempe

Találtunk pár nagyon egyszerűen, mégis nagyon elmésen kialakítható csempézési módot gyerek fürdőszobákba. A kígyós tetris játékra emlékeztető színes vonalak nagyon találónak bizonyulnak. Beszerzésük és kivitelezésük semmi különösebb akadályba nem ütközik, és pompásan lehet játszani a színes vonalakkal.

Egy másik változatban a nagyobb, színes csempék véletlenszerűen váltakoznak a falon, és nagyon vidám hatást érhetünk el ezzel a variációval.

Színes tapéta

Ha a csempe semleges és homogén, vízálló tapétát is tehetsz a festett falfelületre vidám, gyerekekhez illő színekben, mintákkal. A megoldás előnye, hogy a csempézés szétverése nélkül komolyodhat a fürdőszoba képe a gyerekekkel életkoruk előrehaladtával.

Szaniterek

A gyerekek számára készült szaniterek előnye, hogy kényelmesebben és biztonságosabban használható a kicsik által, mint a felnőtt méretűek. Emiatt érdemes rájuk beruházni, ha vállalható a család számára a majdani csere. Azonban már egy, a gyermeked által választott WC tető is remek hangulatot cseppent a fürdőszobába. Ha találsz hozzá való törölköző tartót, vagy bármilyen kiegészítőt, máris sokkal gyerekesebb a kép.

Átmenetek

Kiváló döntés lehet az is, ha nem túl gyerekes, csak élénk színű változatos formavilágú fürdőszobát alakítasz ki. Így tiniként, de még fiatal felnőttként is kiválóan vállalható marad a fürdőszoba, színei miatt pedig a kicsik is örömmel használják majd.