Open House Kft.

Open House Kft.

Openhouse Országos Ingatlan közvetítő hálózat

ingatlan

Ismertető

A győri központú Openhouse Országos Ingatlan Hálózat töretlen fejlődése mögött az a kemény, kitartó munka áll, amellyel az alapító Molnár fivérek a sportolói szemléletüket viszik tovább, és amelynek eredményeként immár közel 40 ingatlaniroda több mint 300 munkatársánál elérhető a teljes körű ingatlannal kapcsolatos szolgáltatás.

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat az Ügyfelek igényeit magas szinten kiszolgáló, motivált értékesítői csapattal dolgozik. Szakképzett és elhivatott értékesítői arra törekednek, hogy támogassák Ügyfeleiket életük egyik legfontosabb döntésének meghozásában.

Cégünk jelmondata megfelelő összegzését adja annak a filozófiának, ami alapján tevékenységünket végezzük:

Profizmus az ingatlanszakmában, megszállottság az ügyfélkiszolgálásban. Bízza profikra ingatlanügyeit!

Az Openhouse vezetői folyamatosan azon dolgoznak, hogy az ország minél több pontján igénybe vehessék ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásaikat. Országszerte kínálunk betöltésre váró ingatlanértékesítői és új franchise partneri pozíciókat.

Hogy még miben rejlik az Openhouse vállalkozás egyedisége és sikere?

Hogyan működik az Openhouse üzleti rendszere és milyen támogatást biztosít partnerei számára? Melyek a további terjeszkedés irányai?

Látogasson el a www.karrier.oh.hu és a www.franchise.oh.hu oldalakra és ismerje meg az Openhouse-ban rejlő lehetőségeket!

Kapcsolat

Telefonszám: +36-30-518-48-49
Weboldal: http://www.oh.hu
http://openhouseingatlan.blogspot.hu/

Helyszín

4028, Debrecen, 1 Hadházi út