Valérie Bergée tükör designer

Valérie Bergée tükör designer

Valérie Bergée tükör designer
, , , , , , , , ,

Drámai és meghökkentő design dekoráció balesetmentes rugalmas tükörből

rugalmas tükör

Ismertető

Designra érzékeny ínyenc vásárlók számára törhetetlen tükörből készítek egyedi, meghökkentően futurisztikus, drámai designnal rendelkező fal dekorációkat.

A hagyományos üvegtükörrel szemben rugalmas tükreim nem törnek, nem vágnak, tehát balesetmentesek. Vállalatok, magánszemélyek számára tervezek kimagaslóan látványos design tükör kompozíciókat, akik számára fontos a design, mint bizalom- és imageépítő elem, ugyanakkor a biztonság is, - egyszerre! (pl. ügyfélterek, szalonok, bankok, éttermek, tárgyalók, vagy kisgyermekes családok, designra érzékeny üzletemberek otthonai, stb...)

Innovációm

A Valérie Bergée Rögzítő Rendszer, mely Webműhelyem saját találmánya. Világszínvonalú, klikk-alapú kíméletes módszeremmel a tükrök bármennyiszer fel-le szerelhetők, költöztethetők, a tükrök sérülése nélkül!

Legtöbb design tükör kompozíciómhoz Art faliórát is tervezek, melyeket Swarovski kristályokkal és kecses gravírozásokkal teszek figyelemfelkeltő látványosságokká a harmonikus és felejthetetlen tér-élmény érdekében.

 

Ars Poeticám

„Balesetmentes, rugalmas tükreim innovatív belsőépítészeti kellékek, melyeket meghökkentő design-nal igyekszem felruházni. Ám nem állok itt meg. Drámai élménytükreim elgondolkodtató mondanivalójával tudatos életfelfogásomat szándékozom kommunikálni, mivel azt vallom, hogy a puszta érzelmi hatásvadászatnál sokkal többet igényel az emberi szellem.”

Ajándékom

Egyedi tükrök tervezésére, és előzetes látványterv készítésére is specializálódtam. Kérjen Ön is egy látványtervet a saját falára, a designlakas.hu olvasójaként most díjmentesen, és írjon az info(a)rugalmastukor.hu email címre a továbbiaktért! Várom üzenetét!

Kapcsolat

Telefonszám: +36 20 886 4246
Weboldal: http://rugalmastukor.hu

Helyszín

, Debrecen,