Dekoráció

Hi!Phone

Tini design tükör falióra

Gazdagon gravírozott, poénos design falióra - nemcsak - a tinik kedvenc "játéka". Elképzelheted, hogy a kedves megajándékozottad milyen "szuper cuccnak" fogja tartani ezt az ezüst Swarovski kristállyal tökéletes helyen díszített design faliórát. Gyakran rátéved majd a tekintete, és végre mindenhová időben érkezik majd.

Megrendelés és info:
+36 20 886 4246
valeriebergee@gmail.com
 

Jellemzők:

  • 30x15 cm

Gravity - design tükör falióra

"Gravitáció" Design tükör falióra

Lendületes, modern megjelenésű design tükör falióra, mely meghökkentő megjelenésével utánozhatatlan, presztízs darab komoly Üzletemberek, Üzletasszonyok számára. Titokzatos gravírozásával és hat kristályával drámai és meghökkentő hatást képes kiváltani új gazdájából, és Ügyfeleiből, Vendégeiből.

Örvénylő Temze - design tükör kompozíció

Emlékszel, amikor nem tudtad levenni a szemed egy örvénylő folyam félelmetes, mégis magával ragadó hullámairól? Visszafordíthatatlanul tovahömpölyögnek, akárcsak az időnk, miközben minden hullám újabbakat idéz elő. A folyó azt tanítja nekünk, hogy semmit sem tehetünk következmények nélkül. Az örvénylő folyam felejthetetlen élménye ihlette ezt a lendületes tükörsorozatot. A kilenc egymást karoló, örvénylő spirál döntéseink láncolatát szimbolizálja, melyekért mindannyian személyesen felelősek vagyunk. Nem mindegy, mi alapján hozzuk meg őket...

Cubes20 - óriás tükörkompozíció

Óriás, variábilis design tükör kompozíció faliórával

Forradalmian különleges, gyakorlatilag végtelenfélképpen variálható 10+10+1 elemből álló, lekerekített sarkokkal rendelkező, modern kompozíció sok-sok évig megújuló látványt nyújt a variábilis, fali klikk rögzítőrendszer segítségével, mely a Valérie Bergée Design Tükör Műhely saját fejlsztése.

A számok pontos helyén Swarovski kristályokkal díszített Cubes20 Art falióra tartozék, Valérie Bergée hitelesítő gravírozással.

Cristine fehér-arany asztalterítő 140*220

Cristine fehér-arany asztalterítő 140*220 leírása

Cristine  fehér-arany asztalterítő

Ha nem szereted a mindennapi megoldásokat, akkor az étkezőasztalnál is törd át a korlátokat. A Cristine fehér-arany asztalterítővel egy kis csillogást idézel meg. Az abrosz csodálatosan kidolgozott, szemet gyönyörködtető. Ez a textil terítő garantáltan új fényt ad az étkezésnek, nagy beszélgetéseknek. Te is ragyogni fogsz, hiszen a dicséret téged illet a választásodért.

A Cristine fehér-arany asztalterítő 140*220 cm méretbe, áll rendelkezésedre

Cappucino szett 2 személyes beige

Cappucino szett 2 személyes beige leírása

Cappucinos vagy kávés készlet

A kávé a nagy szerelmed? Megértünk téged, mi is imádjuk. Az cappucinos készlet segítségével kifejezheted érzéseidet. Könnyed és klasszikus formája mellett a készlet a mintájával is felhívja magára a figyelmet: szerelmes képeslapot ábrázol a csésze. Minden használat csodálatos lesz, az kávés készlettel kiélvezheted a kávé minden zamatát.

A cappucinos készlet 2 csészét tartalmaz, a hozzájuk tartozó alátétekkel együtt. Porcelánból készül.

Cappucinos 4 személyes Home

Cappucinos 4 személyes Home leírása

Home Cappucinos vagy kávés készlet

A kávé a nagy szerelmed? Megértünk téged, mi is imádjuk. Az Home cappucinos készlet segítségével kifejezheted érzéseidet. Könnyed és klasszikus formája mellett a készlet a mintájával is felhívja magára a figyelmet: szerelmes képeslapot ábrázol a csésze. Minden használat csodálatos lesz, az kávés készlettel kiélvezheted a kávé minden zamatát.

Oldalak

Feliratkozás Dekoráció csatornájára