Fűrdőszobai kiegészítők

Valet fekete szobainas

Valet fekete szobainas

Ha már nem tudod hova rakni a gyakran használt ruháidat, ne a szék támlájára akaszd őket. A Valet fekete szobainas stílusos megoldás a problémára. Helyezd bárhova a szobában, ez a szobainas igazán jól fog mutatni. Praktikus, hiszen a ruhákon kívül akár táskákat is aggathatunk rá. Az elegáns, fekete szobainas több, mint egy méter magas, hogy kabátokat is tehess rá.

A Valet fekete szobainas mérete 113 cm magas, fémből készül, fekete színű.

Színes szappanadagoló tubus

Színes szappanadagoló tubus

Praktikusságát tekintve igen meglepő, hogy a szappanadagoló tubus még nem a leggyakoribb eleme a magyar háztartásoknak vagy utazókészleteknek – holott ez a kis szerkezet nem csak könnyen hordozható és használható, de vidám színeivel és szokatlan formájával a legunalmasabb fürdőszobát és pipereszettet is feldobja.

A színes szappanadagoló tubus fekete, szürke, fehér vagy piros színben kapható.

Fürdő konfetti – rózsás, 6 db

Fürdő konfetti – rózsás, 6 db

Szeretnél romantikus pillanatokat szerezni párodnak? Egy közös forró fürdő, néhány gyertya, és rózsás fürdő konfetti. Ez a hat darab úszó rózsaszirom megédesíti az együtt töltött pillanatokat! Lepd meg vele a szerelemedet, biztosan boldoggá teszed vele! A rózsás konfetti ráadásul többször is használható!

A rózsás fürdő konfetti hat darab rózsát tartalmaz.

További információk

Szín: vörös

Méret: 6 db

Szappan – levendulás, olivás

Szappan – levendulás, olivás

A legfinomabb illatok és kényeztető gondoskodás a tisztaságról. Ez a szappan ezeket nyújtja. A levendulás és olivás illattal is kapható szappan kíméletesen, de alaposan tisztítja a kezet. Ajándéknak sem utolsó, hiszen dekoratív csomagolásban kapod meg őket, így bármikor meglephetsz vele valakit – egy illatos szappannak mindenki csak örülni fog.

A szappan levendulás vagy olivás illatban kapható.

Fürdőgolyó

Fürdőgolyó

Egy kis nyugalomra vágysz? Vegyél egy jó forró fürdőt, dobj bele néhány fürdőgolyót, és relaxálj. A fürdőgolyó felfrissíti a tested és az elméd a kellemes illatával és kényeztetésével. A különböző színekben kapható fürdőgolyók ajándéknak is megteszik. Válassz a színkombinációk közül, hogy megtaláld a tökéletes magadnak – vagy annak, akinek szánod.

A fürdőgolyó türkiz-krém, pink-krém és piros-krém változatban kapható. Egy készlet 10 db fürdőgolyót tartalmaz.

 

Körömreszelő – színes

Körömreszelő – színes

A körmök esztétikus és egészséges állapotához mindenképpen fontos, hogy megfelelően le legyenek reszelve. Ez a körömreszelő tökéletesen alkalmas erre a feladatra. A színes reszelő kíméletes, mégis hatékony. Ráadásul a körömreszelő színes kövecskékkel díszített, hogy egy női táskában is jól mutasson.

A körömreszelő műanyag tokban kapható, a reszelő színes kövekkel díszített.

Ajándéktasak – rózsa szappan és fürdőgolyók

Ajándéktasak – rózsa szappan és fürdőgolyók

Ez az ajándéktasak annak lesz a megfelelő választás aki tudja, és szereti is kényeztetni magát. A tasakban található két fürdőgolyó és egy rózsa alakú szappan. A fürdőgolyók csodás aromával rendelkeznek, és ha a fürdővízbe dobod őket, akkor perceken belül felfrissítenek téged. A rózsa szappan csodás illatú és kíméletes a bőrhöz.

Az ajándéktasak tartalmaz egy szappant és két fürdőgolyót.

Oldalak

Feliratkozás Fűrdőszobai kiegészítők csatornájára