Az ezerarcú kaspó idén ősszel is hódít

Vajon miért szeretjük annyira a kaspókat? A design tárgy tervezők évről-évre felfrissítik a kaspók világát különlegesebbnél különlegesebb, és végtelenül minimál stílusban is. A kaspók minden változata megtalálja gazdáját, hiszen sokoldalúan kihasználható, egyszerű de látványos dekorációs kellékek a lakásban.

Hogyan dobd fel az idei őszt csodás kaspókkal (http://www.designlakas.hu/termekkategoria/kaspok)?

Első szempont: milyen stílusú a nappalid, hálószobád?
Ha minimál stílusban rendezted be tereidet, válassz lágy vonalvezetésű, puritán kaspókat  (http://www.designlakas.hu/termek/keramia-kaspo) minimál színekben. A fekete, fehér, szürke, barba színek kifejezetten elegánsak lesznek nálad a fényes felületük és egyszerű, kecses vonalvezetésük miatt.

Szereted a családias country stílust? Akkor idén ősszel pár virtuózan vidám csavart mintás „kötött pulcsis” kaspót (http://www.designlakas.hu/termek/kaspo-kotott-mintaval-12cm) ajánlunk neked pasztell színekben. A melegséget és a vidámságot egyszerre idézheted fel a nappalidban, hálószobádban általuk. A három különböző színt egymás mellé téve feltűnően vidám egyveleget alkothatsz, miközben szokatlanul kellemes és friss dekorációt készítettél. Ha három egyszínűt választasz, elegánsabb hatást érhetsz el.

Igazi nemes őszi dekorációs ötletünk: fénylő arany fatörzs mintás kaspók (http://www.designlakas.hu/termek/kis-arany-kaspo) három különböző méretben. Ez a lekerekített négyzet alapú, veretes designnal tervezett kaspócsalád a puritánabb terekben tud legszebben érvényesülni. Azonban látványosan kiemelkedik egy üresen hagyott asztallapon is a nappaliban, vagy az étkezőasztal közepén.

Az arany fatörzs kaspó (http://www.designlakas.hu/termek/kis-arany-kaspo) minimál változata a tükörkaspó (http://www.designlakas.hu/termek/kis-krom-kaspo), mely fényesen csillogó, négyzetes vonalvezetésű időtlen darabod lesz éveken át. Tippünk: semleges stílusú, ugyanakkor elbűvölően különleges ajándék akár férfiak számára is. E kaspó köré jól illik, szinte kötelező egy marék kristálygyöngy, ami tükröződik a kaspó sima, egyenes, tükörfényes felületén.

Extrém, meghökkentő dekorációra vágysz? Akkor végre rátaláltál a designer kaspók netovábbjára, a Zack (http://www.designlakas.hu/termek/zack-kaspo) fantázianevű designer kaspóra (http://www.designlakas.hu/termek/zack-kaspo). Matt szürke színben minden enteriőrt feldob, pláne ha fő helyre teszed, hiszen ezt a feltűnően izgalmas darabot egyébként sem lehet elrejteni.

De mit tegyünk idén ősszel a kaspókba, hogy ne tátongjanak üresen? Tudd meg ezt a Kaspófantázia – töltsd meg kreativitással című cikkünkben!