DIY fiúszoba dekorációs ötletek

Észrevetted, hogy a babaszobákhoz, nappalikhoz, fürdőkhöz képest milyen kevés fiúszoba dekorációs ötletet találni? Ez tehát egy nehéz téma. Ha éppen ilyet keresel, hoztunk most pár nagyon egyszerű és olcsón kivitelezhető ötletet.

Üzirács

Ha először látod ezt a vagány rácsos üzenőfalat, meg sem mondanád, hogy grillrácsokból készült. Nem sok minden kell hozzá:

  • 4 egyforma grillrács
  • fekete szigetelő szalag
  • matt fekete spray festék
  • 1-2 csomag fa ruhacsipesz

A kivitelezése végtelenül egyszerű. A négy grillrácsot szigetelő szalaggal rögzítsd egymáshoz. Fújd le feketére, majd száradás után akaszd a falra. Az üzeneteket, fontos tennivalókat egyszerűen csak csíptesd a rácsokra. Nagyon vagány és praktikus dekoráció például az íróasztal fölé.

Szobanövények fiúsan

A srácok persze nem akarnak szobanövényeket, mert az tök ciki... Egy kis tech jellegű körítéssel mégis rá lehet venni őket, hogy szívesen fogadják az organikus formát és színt a szobájukban. A legpraktikusabb, ha DIY minikaspókat állítasz össze egy marék dekor kavics, egy kis méretű üvegkaspó és műanyag aloe vera növény segítségével. Ez annyi idődet veszi igénybe, mint ameddig elolvastad az előző mondatot, az elkészítés leírását.

Az extrém tetraéderek és négyzet alapú kúpok szintén DIY cuccok. Egy ragasztópisztoly és hurkapálcák kellenek hozzá. Stabil szerkezetek, és bármikor pótolhatók. Az üzirács fekete spray festékével finalizáld az elkészült vázakat.

Mágneses körtábla

Már biztosan meg sem lepődsz, ha megtudod, hogy ez meg egy pizza tányérból készült. Az ezüstös színű felületet csak át kell fújnod a fekete spray festékkel. Száradás után nincs más hátra, mint rárakni a mágneses klipszeket. Ragasztóval (folyékony szeggel például) rögzítsd a falra a tányért.

Ha tetszett, a cikket átküldheted tinédzser fiadnak is, hátha kedvet kap a DIY fiúszoba dekorációs szett saját kezű megvalósításához. ;-)