Foglalható adventi dobozok Designlakás Olvasóknak

A Designlakás stábja nem messzebb, mint helyben, Debrecenben:-) talált a múlt heti DIY adventi dobozok témájában „kivitelezőt” is. Szabó Ilona szintén Designlakás Olvasó, így tulajdonképpen nem volt túl nehéz dolgunk, de a hír a legjobbkor jött: a mostani cikkünkben bemutatott tüneményes adventi dobozok ma még lefoglalhatók.

Adventi gyertyák virágdobozban

„Így készíts elegáns adventi koszorú dobozt” című írásunkból már megismerhetted a legújabb adventi koszorú trendet: a legkreatívabb kézművesek a virágdobozokat használják a karácsonyi visszaszámlálás asztaldíszeként.

A friss, szebbnél-szebb alkotásokat mi csak közzétesszük, tehát árat, méretet nem tudunk megadni, így minél előbb vedd fel a kapcsolatot Ilonával, ha valamelyiket a saját asztalodon szeretnéd látni!

1. „Karamell fondant” adventi doboz

A fényes, sima, tört fehér gyertyák és a natúr, karamell színű kördoboz étvágygerjesztő pasztell színeit a vidám fűzöld kitűnően feldobja. A mini adventi doboz bájosan elegánsan mutatna a Te étkező asztalodon is, hiszen a natúr, a fondant-fehér színfüggetlen árnyalat. A zöld és a világosbarna pedig karácsonyi, erdei színek, így ilyenkor tökéletesen aktuálisak.

2. „Pitagorasz adventi doboza”

A háromszög alakú natúr dobozban mikulás-pirosra hangolt dekorációt láthatsz. Nem mindennapi összeállítás a csinos, magas, vékony gyertyákkal. Hangulatos karácsonyi dísz az advent négy hetére.

3. „Erdei fatálas”

Szintén szögletes kompozíció, bájos vintage stílusban. Pontos méreteiről érdeklődj Szabó Ilonánál, de azt biztosan Te is azonnal észrevetted, hogy nem kisméretű asztalra készült. :-). Az erdei termések, és ez a kezeletlen tál idilli falusi karácsonyra emlékeztet már a fotón is. Milyen kellemes színfolt lenne élőben a lakásodban...?

4. „Faháncs koszorú az erdőből”

Visszakanyarodva a kör formához, de még mindig erdei hangulatban. A valódi, fagyott hatású faháncs, jeges dekor termésekkel ellenállhatatlanul egyedi karácsonyi dekoráció. Ideális méretű adventi koszorúról van szó, ami csak akkor árulja el magát, ha felülről is belenézel. Az üde zöld héjú szárított almakarikákkal tökéletesen harmonikus ez az adventi kompozíció.

5. „Ezüstjég adventi koszorú”

A hagyományos koszorú alap extrém felhasználásának iskolapéldáját láthatod ebben a jegesen ezüstös, színfüggetlen adventi asztaldíszben. Minden asztalra tökéletes, semleges színe és optimális mérete miatt. Szinte meg sem akarod majd gyújtani rajta a gyertyákat.

6. Eszményi adventi koszorúk

A trió, amelynek tagjai az „adventi koszorú” kifejezés hallatán azonnal eszedbe jutnak. A közismert fenyőágakkal dekorált koszorú alapon erdei bogyó és fahéj, vagy szárított narancscikkek kísérik a mikulás-piros gyertyákat. Eszményi adventi összeállítás tökéletesen ízléses kivitelben. Melyiket vinnéd?

7. „A Mikulás pulcsija” adventi koszorú

Hagyományos forma, bájos, piros kötött pulcsi, amit a Mikulás adott kölcsön a gyerekek kedvéért. Természetesen kisgyermekes családok számára ajánljuk e mini adventi koszorút. :-)

Az összes szépség cikkünk megjelenésének pillanatában még foglalható, de nem vállalunk garanciát késlekedés esetére. :-) Kellemes adventi készülődést kívánunk Designlakás Olvasóinknak!