Hogyan hasznosítsd a gumiabroncsokat?

Mihez kezdj, ha csak útban vannak a használt gumiabroncsok? Most bemutatunk pár kreatív ötletet, amelyek közül bátran válogathatsz kedved és időd mennyisége szerint, mivel megvalósításuk inkább ezeket, mint pénzt igényel.

Csináld magad minionok

Készíts pár gumiabroncs egymásra rakásával és festésével virágládát, vagy kerti szerszám tartót. A karakterhez sárga, kék és fekete festékre van szükséged. A szemeket kettévágott teniszlabdából is megcsinálhatod, de ha igazán jól akarod utánozni a minionokat, akkor egy félbevágott ananászos konzervdoboz alját ragaszd a gumiabroncsra a gyerekek lenyűgözése érdekében. Érdemes a gumiabroncsokat egymáshoz ragasztani a biztonság kedvéért.

Puffok

Színes, puha puffokat is készíthetsz gumiabroncsból. A legjobb ötlet bentre: egy pont beleillő kerek rétegelt lemezt szivaccsal bekárpitozni, és ugyanazzal a huzattal bevonni a gumikat is. A középen keletkező üreget tárolásra is használhatod. Kültéri használatra a gumikat csak festeni érdemes, de a kényelemről nem kell lemondani, mert az eső és por ellen könnyen védhető az ülőpárna. Csak a hónod alá csapod, és már viheted is tető alá.

Fekhely a kedvencednek

Cicák, kutyusok alvóhelyét is kialakíthatod a gumiabroncsból. Kedves és nagyon kreatív ötlet lefesteni és kibélelni a kereket a méregdrága bolti példányok megvásárlása helyett. Kisebb állatkák számára érdemes bejáratot is vágni az abroncsra a könnyebb megközelíthetőség érdekében. A gumit a házi kedvenced személyiségéhez illően dekorálhatod.

Művészi alkotások

Az utolsó válogatásunk leutánzására senkit sem biztatunk, mert mi sem tudjuk, hogyan készültek.  Egyszerűen csak csodálkozzunk, hogy ki találhat ki ilyeneket autógumikból?! :-) Elképesztő, ugye?