Kozmetikai asztal a nőiesített hálószobában

Mibe fogadjunk, hogy Te is női Olvasónk vagy?

Már a cím is megfogott Téged, nemhogy a cikkhez tartozó fotók? Akkor itt, helyben válaszd ki a kedvenc hálószobai kozmetikai asztal variációdat a következő 5 percben. Csapjunk a szemfestékek közé, és ássuk bele magunkat a nőiesített hálószobák varázslatos világába...

Mitől lesz varázslatos és egyben praktikus a fésülködő asztal?

Egy kozmetikai asztalt unalmasan, meg izgalmasan is el lehet készíteni. Azt most hagyjuk, hogy hogyan kell unalmasan. Beszéljünk inkább a gyönyörű és női szemmel vonzó jó példákról.

Az ízléses kozmetikai fal először is illeszkedik a hálószoba bútorzatába. Gyakorlatilag ugyanabból az anyagból készül. Azonos színű, stílusú bútorlapból, például.

A fésülködő asztal legfontosabb része a tükör. Ami persze minél nagyobb, annál jobb. A tükör végigfuthat a teljes falon, a lebegő polcok mögött is. Az ilyen túl nagy tükör nem annyira funkcionális szerepet tölt be, inkább csak tágítja a teret, és növeli a csillogási faktort a hálószobában. :-)

A pult szintén nagyon lényeges. Alatta található ugyanis a csodafiók, amiben a csodaszereidet tarthatod. Több fotón láthatod, hogy üveglapot tesznek a pultra. Ez csak akkor nem zavaró, ha a fényt nem veri vissza a szemedbe. Ez a kellemetlen jelenség a fény arcra történő irányításával megelőzhető.

Ha már a fénynél tartunk, világítás gyanánt nem javasoljuk a pontszerű megvilágítást. Több pontból, az arcra érkező szórt fény az ideális. E mellett tudod valósághűen csekkolni a sminkedet. Hangulatvilágítást is érdemes alkalmazni a magasabb polcokon, hogy a tükör és az ékszerek csillogását kiemeld.

És végre az ékszerekhez is elérkeztünk: a fésülködő asztalon kivételesen nem számítanak elpakolatlan lomnak a nyaklánc, gyűrű, karkötő, fülbevaló... hegyek. Ami a lényeges nálunk: legyen meg mindennek a helye – a fiókon, szekrényen kívül is. Például gúlák a gyűrűk számára; fogasok a nyakláncok, karkötők számára; a fiókban különálló fakkok a kozmetikai szerek számára...

Az ülőke pedig legyen nagggyon kényelmes. Ez a Te birodalmad lesz, érezd magad otthon. Próbálj ki párat az áruházakban, és válassz szíved szerint. Ha valami túl elütő, élénk színű puff tetszene meg, de sajnálnád otthagyni, akkor vásárolj valami színben azonos textíliát még a hálószobába, hogy legyen párja. Kakukktojás ügy kipipálva. Egy kényelmesen puha szőnyeget még ajánlunk az ülőke alá, hogy ne fázz harisnyában sem, amikor már csak az utolsó simítások vannak hátra a sminkedből.

Hát, nem bájos egy ilyen kozmetikai fallal nőiesített hálószoba? Ha nem csalnak a megérzéseink, elég rendesen sikerült kedvet csinálunk hozzá... :-)