Mesés DIY fésülködő asztal tinilányoknak – 1. a tükrös fal

Itt az idő, ha tinilányod van, készíts neki DIY fésülködő asztalt... Csinosabbnál csinosabb DIY toalett asztalokkal találkozhatsz az interneten, mint itt és most is. Az általunk legkedveltebb példányt mutatjuk most be Neked. Íme a legegyszerűbben elkészíthető, hercegnőknek való fésülködő asztal.

Fésülködő asztalt készítek a kislányomnak

Nézz ki egy üres falszakaszt a lányszobában, ami legalább egy méter széles. Egy valamire való barkács áruházban minden elemet, szereléket megkapsz hozzá, ami csak szükséges a mesés fésülködő asztalhoz.

Lássuk tehát a kellékeket

2 darab egyforma méretű fekete, vagy fehér lebegő polc szerelékkel
1 darab keretezett tükör
Tükör akasztó
2-4 db fonott tároló kosár
Asztali, vagy fali lámpa
Fúró, csavarhúzó

A tükör keretének színe egyezzen a polcokéval. A kör alakú tükör a legstílusosabb választás. Azonban egy szép barokk stílusú szögletes keret is telitalálat lehet a szoba berendezéseihez illesztve.

A kosarak magassága függvényében szereld fel a polcokat az üres falra. A kosarak fölött 5 centiméternél nagyobb hézag ne legyen, hogy a fiókos hatás megmaradjon.

A tükör helyzete a tinilány ülőmagasságához méretezett legyen.

A tükör mellé izzósor konzolt is szerelhetsz a falra, így az arc megvilágítása egészen profin megoldható.

A következő részben megmutatjuk a fésülködő toalett asztalhoz való szőrme puff egyszerű elkészítését is. Kövesd lépésről-lépésre az instrukciókat a második részben...