Napjaink leggyönyörűbb fürdőszobái

Összegyűjtöttük a világ – szerintünk – leggyönyörűbb fürdőszobáit. Igyekeztünk többféle stílust és méretet képviseltetni, és ezek legszebben sikerült példányait megmutatni.

A modern fürdőszobákra jellemző a letisztultság mind a burkolatokat, mind a belsőépítészeti elrendezést illetően. A zuhanyfülke manapság nagyon kedvelt választás a kád mellett. Azonban a kis fürdőszobák számára is kitaláltak a tervezők szebbnél szebb megoldásokat, ahol ötvözni lehet a zuhanyzás és a kádban fürdés élvezetét.

A klasszikus fürdőszobák otthonossága semmivel sem vetekszik. A díszítés itt is fontos, akárcsak egy klasszikus nappaliban, konyhában. A túldíszítettség, zsúfoltság elkerülése mindig kihívás egy klasszikus, vagy más hasonló térben. Ilyenek lehetnek például a vintage, a romantikus, és a country.

Ha pedig vintage, akkor kopottas törtfehér. A vintage szerelmeseinek ezekből sosem elég. A régi angolszász stílus Hazánkban is hódít. A fehér szín aktualitása miatt nagyon aranyos fürdőszobákat lehet találni ebben a stílusban is. Nem könnyű azonban valódi vintage szanitereket beszerezni, amelyek nem giccsesen, hanem hitelesen mutatnak a vintage fürdőben.

Romantikus fürdőszobák csak nőknek! A romantikus belsőépítészet kevésbé férfias, de nem kivitelezhetetlen. A megegyezés elengedhetetlen ahhoz, hogy  férfi és nő egyaránt otthonosan, kényelmesen érezhesse magát a romantikus fürdőszobában.

Az upnordic fürdőszoba semmi több, csak fürdő és szoba. Fehér és egyenes. Az északi népek fény iránti vágya a fehér előtérbe helyezésében mutatkozik meg. Nálunk a viszonylag sok napsütés miatt néha keverik az emberek az upnordic stílust a minimállal. Nem különböztetjük meg tudatosan e kettőt, mivel egyik stílus sem honos itt. Azonban az elegancia egyszerűsége nálunk is stabilan beivódott a hétköznapi belsőépítészeti kultúrába.

Csodás fürdőszobát kívánunk Neked is! Belsőépítészeink, lakberendezőink segítenek, akár fürdőszoba felújítás, akár építkezés előtt állsz. Hívd őket bátran!