Ötletes DIY leánybúcsú dekorációk

Igényes és érdekes leánybúcsú DIY dekorációs ötletekkel készültünk számotokra az idei esküvői szezon elején. Mutatunk néhány poénos leánybúcsú dekorációt, amiket minden kétes későbbi anekdota nélkül alkalmazhattok. ;-)

Pezsgős lufi dekoráció

Egy nagyszabású, teljes falat beterítő lufidekoráció az első DIY ötletünk. Ha sikerül egy nagy, pezsgősüveg alakú lufit kerítened a lánybúcsúra, a többin nem múlik a megvalósítás. A nagy munkát ugyanis a sok kis lufi buborék felfújása és elhelyezése jelenti majd. A fal egyik felső sarkában elhelyezitek a pezsgősüveg lufit, az arany, fehér és átlátszó lufikat pedig a nagy lufi szájától egyre nagyobb területen ragasztjátok a falra. Így egy kiömlő pezsgősüveget ábrázolhattok.

Pohárcímke

A poharak mindig összekeverednek, és nem csak a leánybúcsún. Dekoratív módszerünkkel azonban ez kizárt. Ünnepélyes és elegáns módszereink a következők:

1. A pezsgőspoharak talpát fújjátok be csillámfestékkel, vagy akril ragasztóval bekenve szórjátok be csillámporral. Egy kis ovális, névre szóló címkét kössetek rájuk, és így várjátok a vendégeket. Ezzel az ültetőkártyát is kiválthatjátok.
2. Tapétavágó szükséges a gyémántgyűrűs pohárdíszekhez. A mintát rajzoljátok dekorkartonra, és vágjátok ki a gyűrű alakú pohárdíszeket. Egy ponton vágjátok be a kört, hogy a pezsgőspoharak talpára lehessen akasztani. A neveket szintén ráírhatjátok.

Zászló füzérek

Találó megjegyzéseket írhattok ki kreatívan, de egyszerűen elkészített zászló füzérekre. Egy-egy emlékezetes mondat a jövőről nagy jelentőséggel bírhat a leánybúcsú estéjén. Például kiírhatjátok, hogy:

„ Kiss és Kissné
49 nap múlva”

vagy

„Adrienn feleség lesz
2017. július 20-án!”

Kellemes bulizást kívánunk! ;-)