Ötletes szilveszteri dekorációk

Hangulatos évbúcsúztató dekorációkat mutatunk így egyből karácsony után, hogy legyen még pár napod felkészülni. Ha eddig nem tudtad, mit találj ki az idén megint, adunk pár érdekes ötletet, amit valószínűleg eddig még nem próbáltál. Ezeket olcsón, kevés erőfeszítéssel bevetheted a szilveszteri bulin.

Gyertyák és pezsgős poharak

Néhány feje tetejére állított pezsgős pohárra van szükséged gyertyákkal, és pici gömbdíszekkel. Töltsd meg a poharakat a gömbökkel. Tegyél rájuk egy darab kartonpapírt, és fordítsd fejjel lefelé az asztal közepén őket. Ha a végleges helyükön állnak, kihúzhatod a kartonpapírt a poharak alól. Ezután olvasztással rögzítsd a gyertyákat a pezsgős poharak talpára, nehogy égés közben leszédüljenek a magasból.

Tipp: kis gömbök helyett csillogó szalagokkal is telepakolhatod a pezsgős poharakat.

Strasszos csillogás mindenhol

Ha kicsit több időd van a szilveszteri készülődésre, tarts a többiekkel egy közös kreatív délutánt, és előlegezzétek meg az ünnepet egy vidám előszilveszterrel strasszok és üveg tárgyak között. Egy halom strassz kőre van szükséged, és üvegpoharakra, üveg vázákra, üveg tálcákra... A strasszokat egyszerűen két-három sorban rá kell ragasztani az üveg edények szélére. Igazi szilveszteri látványt ad a sok ezüstös csillogás.

Aranyszínű korongfüzér

A füzérek jól telítik a teret, hamar elkészíthetők, és nagyon egyedien megtervezhetők. A mi kedvenceink az idén az aranyszínű korongokból fűzött szépségek. A különböző árnyalatok együttese csodásan megbolondítja a kompozíciót, és vidám hangulatot kelt a szobában és kültéren egyaránt. Tippünk: vásárolj be bőven öntapadós aranykorongokból, és egy fonalra ragasztgasd fel őket egymással szemben. Nem nagy ügy, mégis bámulatosan szép és hangulatos szilveszteri dekoráció. Ha van varrógéped, sima öltéssel szaladj végig a korongok közepén. Nagyon modern, divatos díszt kapsz.

Szilveszteri lufik

És végre elérkeztünk a lufikhoz is, amik nélkül nincs is szilveszteri buli. 12 lufit számozz be és tedd őket óralap szerűen a falra. Ha héliummal töltöttek, akkor könnyebb dolgod lesz, csak a padlón kell rögzítened őket megfelelő madzag hosszal. Asztali dekorációként kösd a héliumos lufikat a nehéz szalvétagyűrűkkel ellátott szalvétákra.

Boldog Új Évet Kívánunk!