Szálloda tulajdonosok figyelem! Keressük Magyarország győztes hoteleit 3 kategóriában!

Kedves Hotel tulajdonos!
A 100 meghívott alföldi szálloda közül melyik a Tiétek?
• a legromantikusabb?
• a legpihentetőbb?
• a legsokoldalúbb?

Te melyik kategóriában nevezed be a hoteled?
Magyarország az utóbbi években turisztikai paradicsommá fejlődik. Ebből Te is vedd ki a részed: szerezz országos ismertséget hotelednek!

Hogyan segítünk ebben?

Minden versenyző szállodát egyedi kampánnyal támogatunk a versenyben. Állítsd rajtvonalhoz június 10-ig szállodád, mi pedig rászabadítjuk hoteled kampányára a Designlakás Portál 200 000 olvasóját! Mutasd be hoteled előnyeit leendő Vendégeid számára. A bemutatkozó anyag összeállításában is segítünk, hogy minél több szavazatot kaphasson szállodád. Készen állsz?

Hogyan nevezheted be szállodádat?

A pályázati anyagot a hello@designlakas.hu email címre küldd el 2018. június-ig, mely a következőket tartalmazza:

1. Jelöld meg, hogy a fent felsorolt 3 közül melyik kategóriában indítod szállodádat a versenyben
2. Küldd el a szállodádról készült 5 legszebb fotót
3. és az 5, vendégeid számára legcsábítóbb mondatot hoteledről (tipp: a bemutatkozó szövegben köszönjenek vissza a választott kategóriában hoteled erősségei)

Mi történik a nevezés után?

A pályázati anyagod alapján felkeresünk Téged telefonon, majd személyesen, és kampányt készítünk az együttműködéseddel. A hírverést pedig csak bízd ránk...

A Designlakás Portál látogatói a versenyző szállodák kampányait fogja nézegetni 1 teljes hónapon át. A szavazó kampány során a Te szállodádat is megismerik, így már nyertél is! ;-)

Júliusban kihirdetjük 3 szálloda kategória 3x3 dobogós helyezettjeit, és gyönyörű díszoklevéllel jutalmazzuk a nyerteseket, melyet trófeaként nyújtunk át számodra.

Kedvet kaptál?

Akkor ne halogasd a nevezést, küldd el a 10 legszebb fotótokat és az 5 legcsalogatóbb mondatot szállodádról! Ne felejtsd megjelölni a verseny kategóriát! Jelentkezésed ide küldd: hello@designlakas.hu „Alföldi Nagy Hotelverseny 2018 – nevezés” tárggyal.

Leendő Vendégeid tárt karokkal várják az Alföld szebbnél szebb hoteleinek bemutatkozását!