Szédítő tapéták – Téged is rabul ejt az új design?

A tapéták története több évszázadon ível át, de még soha nem voltak ennyire inspiratívak és futurisztikusak, mint manapság. A látványtapétákon már mi is elcsodálkoztunk egy ízben. A fotórealisztikus, digitális rajzolási technikával bármit képesek vagyunk megjeleníteni, ami csak megjelenik a fantáziánkban. Most szédítően valósághű tapétákat mutatunk Nektek, amitől eláll a lélegzete annak, aki élőben meglátja.

Végtelen csigalépcső

A fotószerű 3D tapéta új dimenziókat teremt a helyiségben, mivel bárhová elrepít a tapéta témájától függően. A színes tapétákkal akár egy föld alatti bányában, vagy egy szédítően magas hegycsúcson érezheted magad. Az biztos, hogy gyakorlatilag egy relaxációs elemet választasz magadnak az otthonodba. Ezt a nagy tudatossággal kiválasztott tapétát nézegetve új távlatok nyílnak meg számodra.

Milyen legyen az atmoszféra?

Te választhatod meg, hogy mit váltson ki belőled a tapéta témája. Pihentessen, ellazítson, „nyaraltasson”, inspiráljon, felüdítsen, elgondolkodtasson, vagy éppen elterelje a gondoltaidat...? Kismillió pszichológiai hatás közül választhatsz. Ma már szinte nem is tudsz olyan témát mondani, amit meg ne vásárolhatnál 3D design tapéta formájában.

Csak néhány hatás a teljesség igénye nélkül:

  • Futurisztikus, lebegő gömbök kavalkádja: tökéletes az eltereléshez, ugyanakkor új dimenziókat nyit meg a gondolkodáshoz. Maximálisan inspirál.
  • Monumentális sziklaeső: a gigantikus érzést bármilyen térbe becsempészheted e tapéták segítségével. Nem vitás, hogy a tér brutálisan tágasnak és tekintély parancsolónak hat.
  • Fehér térbeli idomok: mesteri, sőt megvalósíthatatlan szerkezeteket ábrázolnak. Az alkotó képesség inspirációja azonnal valósággá válik a falon.
  • Ízléses természet fotók: a természet látványa mind a négy évszakban pihentető, relaxáló hatással van az ember egész lényére. Nem csoda, hogy ez az a tapéta téma, amiből a legnagyobb a választék.

Ha pedig nem találod az igazit, akkor még mindig ott vannak a stock fotók, amiket tetszőlegesen óriási méretben megvásárolhatsz digitálisan. E-mailben, vagy pen drive-on vidd el egy ponyva nyomdába, és pár napon belül kész a saját, egyedi és megunhatatlan 3D design tapétád. Hogy tetszik az ötlet?