Vicces DIY ajándékok leánybúcsúra

A leánybúcsúról hozott ajándékok egy életen át emlékezetes darabok a menyasszony számára. Azonban a menyasszony is adhat köszönő ajándékot a vendégeinek, amik találóan mindig a leánybúcsú estéjére emlékeztetik majd a barátnőket. Ezekből az ötletes DIY ajándékokból állítottunk össze számotokra egy kreatív csokrot.

DIY ajándékok a menyasszonynak barátnőitől

Búcsúcsókok megörökítve

A barátnők búcsúzó puszijait sosem felejti el a menyasszony, ha azokat egy keretezett képben örökítik meg a lányok. A dátumot egy szép idézettel a közepén nyomtassátok ki, vagy kézzel írjátok azt rá a lap közepére, majd a neveteket is tegyétek a rúzsos csókfoltok alá. Piros, vagy fehér keretben adjátok át a menyasszonynak a leánybúcsú végén. Poénos és megható ajándék lehet a búcsúzás perceiben.

Menyasszonyi túlélő csomag

Egy találó DIY ajándékcsomag is jó ötlet lehet a rúzsos kép mellé. A menyasszonyi túlélő készlet kis kreativitást és tanácskozást kíván a barátnőktől, így még kedvesebb. Az egyetértéseteken és a kreativitásotokon múlik, hogy milyen tartalmat válogattok össze. Íme néhány ötlet:

  • Hajgumi és fürdőruha a nászútra
  • Minipezsgő a nászéjszakai koccintáshoz
  • Egy tábla extra finom csoki ugyanerre az alkalomra
  • Körömlakk, ha otthon felejtené a sajátját
  • Kézfertőtlenítő a nászutas kirándulásra
  • Mentolos cukorka a felszabadult közérzetért
  • Energetizáló parfüm és tusfürdő szintén ugyanezért
  • … és mindaz, amivel még személyessé tehetitek a túlélő csomagot...

A menyasszony köszönő ajándékai barátnői számára

Körömlakk és reszelő masniban

Ha menyasszonyként ismered barátnőid kedvenc színeit, akkor találó, személyre szabott kis körömszépítő csomagokat készíthetsz számukra leánybúcsús köszönő ajándékként. Egy szép masnival átkötve kedves kis meglepetést okozhatsz a lányoknak.

Menyasszonyi fátylas kézápoló olaj

Egy fincsi kézápoló olaj, vagy körömlakk kupakját egy kis tüll, gyöngy és ragasztó segítségével menyasszonynak öltöztetheted. Tüneményes kis kedvesség lesz a barátnőid számára. A mini csomagokat egy tortaállványon is elhelyezheted, aminek a tetejére „köszönöm” feliratot teszel.

Reméljük, ötleteinkkel vidámabbá és emlékezetesebbé tudjátok tenni a leánybúcsút!