kertépítés

FRIEDL CAMPUS VG4 8 cm

Campus VG4 8 cm

A Campus VG4 három különböző hosszméretével nagy felületeken is könnyed, harmonikus optikai hatást hoz létre. Különösen alkalmas nagyobb területek burkolására, szgk-használat csekély forgalom mellett. A kövek a VG4 elmozdulásvédelemnek köszönhetően  stabil pozíciót kapnak, a fugák magas igénybevétel és hosszabb használat esetén is egyenletesek és esztétikusak maradnak.

FRIEDL TRIAD VG4 KOMBIKŐ 8 CM

TRIAD VG4 KOMBIKŐ

A Triad VG4 kombi-térkő 9-féle méretben készül, amelyek háromféle variációban rakhatók le. Nagyvonalú méreteinek köszönhetően modern hatást kelt, és tökéletesen illeszkedik a korszerű épületek stílusához. A Triad kövek az elegáns árnyalt színek mellett platina közép-kristály és platina közép-kristály homokszórt színben is kaphatók. A "kristály" ez esetben azt jelenti, hogy a kövek a gyártás során csillámhatást kapnak, amely a beeső napsugarak fényében impozáns, a napsütésben szikrázó hófelülethez hasonló látványt kelt.

FRIEDL SIGMA VG4 TÉRKŐ 8 cm

Sigma VG4 térkő

A Sigma VG4 térkő 20 x 15 cm-es méretével univerzálisan használható, és erősebb forgalomnak kitett területek burkolására is kiválóan alkalmas. Az egyedi gyártásban készülő INDIVIDUAL  Sigma VG4 kövekkel együtt fantáziadús mintákat alakíthatunk ki belőle, amelyek élénkséget visznek a korszerű épületek visszafogottságába, mégsem hatnak túl játékosan. Nagy és kis kültéri felületeken egyaránt hatásos struktúrákat hoznak létre. A termékcsaládot az állandó kínálatunkban megtalálható 40 x 20 cm-es Sigma VG4 betonlap és Sigma kockakő egészíti ki.

FRIEDL GRADO VG4 KOMBITÉRKŐ 8 CM

GRADO VG4 KOMBITÉRKŐ

A Friedl Steinwerke új kombitérköve teherautóval is terhelhető, így sokoldalúan alkalmazható. A Grado VG4 kombitérkő háromféle méretben vegyesen készül, amelyek szabálytalan sorokban rakhatók. Az antik hatás, amely a tört sarkoknak és éleknek köszönhető, rusztikus megjelenést kölcsönöz a burkolt felületnek. A Grado VG4 kombi térkő öt színárnyalatban kapható.

FRIEDL PARKETTKŐ 6 CM

PARKETTKŐ

A parkettkő egyszerű és harmonikus esztétikájával imponál. Stílustól és kortól függetlenül minden épület architektúráját kiemeli. Téglavörös színben elevenséget, antracit változatban struktúrát, szürke kivitelben pedig lágy hatást visz kertjeinkbe.

Oldalak

Feliratkozás kertépítés csatornájára