Dryvit profi

Dryvit profi

A Dryvit Profi megalakulásakor 2005-ben azt a célt tűzte ki, hogy szakmai tudását, tapasztalatát felhasználva

okosház

Ismertető

A Dryvit Profi megalakulásakor 2005-ben azt a célt tűzte ki, hogy szakmai tudását, tapasztalatát felhasználva, az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon. Az elmúlt évek során azon dolgoztunk, hogy szolgáltatásainkkal, korrekt, magas minőségű munkával biztosítsuk ügyfeleink elégedettségét. Vállalati filozófiánk meghozta sikereinket, és tovább erősítette pozíciónkat az építeni-, beruházni, pályázni vágyók körében.

Hazai és uniós pályázatokhoz kapcsolódó teljes körű szolgáltatásaink rendkívüli
 népszerűségnek örvendenek partnereinknél, melyet sikeresen megvalósult és folyamatban lévő magán-, mezőgazdasági-, ipari-, energetikai-, turisztikai-, egészségügyi beruházások sora egészít ki.

2014-től társasházak építésével is egyre növekvő mértékben foglalkozunk. Ez azt jelenti, hogy megrendelőink elégedettségének köszönhetően csak az idei évben több mint 300 lakás és hozzá tartozó garázs, valamint parkoló építését tudhatjuk magunkénak. Szorosan követve a piaci igényeket, saját beruházás keretében egyedülállóan intelligens Smart Home rendszerű társasházi lakásokat építünk és értékesítünk Debrecenben és Hajdúszoboszlón egyaránt.

Köszönjük kedves megrendelőinknek, társ- és alvállalkozóinknak, beszállítóinknak és barátainknak, hogy a közös munkával lehetővé tették sikereinket!

Bana László ügyvezető-cégtulajdonos

Kapcsolat

Telefonszám: +36 52 782 994
Weboldal: http://dryvitprofi.hu/

Helyszín

4028, Debrecen, 12 Kassai út