Szekeres Vera

Szekeres Vera

Szekeres Vera

Praktikus látványfelelős, A Te Otthonod lakberendezője

3 D-s látványterv, dekoráció, enteriőrtervező, lakberendezési ötletek, lakberendező

Ismertető

Szekeres Vera vagyok - a praktikus látványfelelős :)
Lakberendezőként és dekoratőrként tervezek és megvalósítok.
Praktikus látványfelelősként feladatom mindig a megrendelő igényének megfelelő terek kialakítása. 

Két mottóm alakult ki az ével során:
A megrendelőnek tervezek, nem magamnak
Ezt nagyon fontosnak tartom! Lakberendezőként a feladatom nem az, hogy megmondjam a „tutit” , hanem a megrendelővel együttműködve alakítsam ki azt az otthont, vagy irodát, üzletet, amiben életvitelét, stílusát és vágyait megfelelőképpen összehangolva olyan tereket hozok létre, ahol Ő jól érzi magát.

A másik mottóm:
Egy otthonnak jól is kell működnie, nem csak szépnek lenni :)
- a funkcionális tervezés legalább olyan fontos, mint az hogy a lakás szép legyen! Az ajtókat lehessen kinyitni, a fiókok ne akadjanak össze, a kapcsolók jó helyen legyenek, a napi rutinfeladatokat gondoljuk végig, s azok sorrendje a lehetőségekhez képest maximálisan a használókat segítsék!

Praktikus látványfelelősként sokszor akkor is segíteni tudok, amikor nem feltétlenül lakberendezőt hívnának
 – néha csak „elfárad” a lakás a benne lakókkal együtt – a benne levő színek, bútorok, tárgyak is mind jók, de valahogy mégsem áll össze a kép – ilyenkor egy jó beszélgetés alatt kiderül, hogy mit lehet tenni, dekoratőrként jól átlátom az ilyen „helyzeteket „.
Külső házszínterveket is készíteni szoktam, amikor szívesen megnézne a tulajdonos pár változatot, mielőtt eldönti milyen színt, színeket, tagolásokat választ.
- Lakáseladás előtt fontosnak tartom a lakás kreatív felkészítését az eladásra. Könnyebben, gyorsabban, jobb áron eladhatóvá válik tőle! Erről e-könyvet is írtam, és kis füzetkéket amik segítenek ellenőrizni, hogy mindent megtettünk-e az eladás érdekében.
- Részfeladatokban is szívesen segítek, ha csak festés előtt kell színt választani, vagy a kiadó lakásba bútorokat választani. Ezzel időt és energiát szoktam spórolni kedves megrendelőimnek :)

Legyen A Te Otthonod is olyan, amilyet szeretnél! Ehhez kívánok sok sikert, s ha szükséged van kisebb nagyobb segítségre, keress bátran!

Kapcsolat

Telefonszám: +3670 383 0144
Weboldal: http://www.ateotthonod.hu/

Helyszín

, Szentendre,