Polifarbe Platinum

Polifarbe Platinum

Ár: 2 490 Ft–6 740 Ft

Kiszerelés: 1 l, 2.5 l, 5 l

Színek: A10 árvalányhaj, A50 aranyvessző, aranyeső, B20 bodza, B40 buzogány, B50 bogáncs, B60 barackvirág, Beléndek, bükköny, Ciklámen, CS20 csillagfürt, Csillaganázs, D70 dália, F1 Fehér, fagyal, fátyolka, fekete tulipán, fenyőspárga, fukszia, G40 gólyahír, GY30 gyékény, H30 habszegfű, H40 hajnalka, H60 hunyor, hangavörös, J10 jácint, K20 körömvirág, K30 komló, K50 kövirózsa, kökény, kosbor, L20 libapimpó, L60 levendula, M20 moha, M40 mályvarózsa, M60 mandula, M80 meggybordó, Mesevirág, N40 napraforgó, N60 nárcisz, N80 nőszirom, nyílfű, O30 orgona, P60 pipacs, palástfű, S40 sás, S50 sulyom, SZ70 szarkaláb, szalmarózsa, Sziverfa, T70 tűzliliom, T80 trombitavirág, zsálya

Termékleírás

A Platinum falfesték, mely 2006-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, 2011. tavaszi gyártástól nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet, ezáltal válik biztonságosabbá a vásárlók számára!

Száradási idő 20°C-on: 2 óra (falfelületen).
Átfesthetőség 20°C-on: 2 óra (falfelületen).
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, gyártástól számított 24 hónapig.
Alkalmazás ecsettel, finom szőrű hengerrel, Euro2000 festék-felhordó eszközzel.
Javasolt rétegszám 1 vagy 2 réteg.
Higítás ha a felhordás módja szükségessé teszi, max. 10%-ban vízzel.
Kiadósság 15-20 m² / L

Alkalmazási terület
Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést!

Alkalmazás
ecsettel, finom szőrű hengerrel, Euro2000 festék-felhordó eszközzel.

Felhasználás
A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd INNTALER diszperziós mélyalapozóval alapozzuk. Erősen szívó, porózus felületeken (pl. gipszkartonnál, glettelt felületeknél) is alkalmazzunk INNTALER diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.

Tulajdonságok
Hozzáadott formaldehidet nem tartalmaz.

Érdekességek
2011 tavaszától a Poli-Farbe gyártósoráról a hazai festékpiacon egyedülálló formaldehidmentes falfestékek gördülnek le. A Poli-Farbe Platinum mostantól nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet és olyan kémiai vegyületet, ami formaldehid tárolására és folyamatos felszabadítására fejlesztettek ki, ezáltal válik biztonságosabbá a vásárlók számára.

Még nincs értékelve

Ár: 2 490 Ft